Ringer Tee mt 62-118


Er staat 'Tee' maar persoonlijk zou ik dit eerder als sweater maken. Dit patroontje van Brindille & Twig is in het Engels maar erg duidelijk. 

Baggy V Neck Tee Mt Newborn t/m 9/10 jaar


Dit mooie unisex oversized shirtje kan je downloaden bij Lowland Kids. Er is een ruime maatvoering (tot 9/10 jaar!) dus het is niet alleen gratis maar je kan er ook lang mee vooruit. Ik ben zelf niet zo'n fan van een v hals maar dit is dan zelf ook makkelijk aan te passen naar een ronde hals.

Rowan Tee mt 62-164

De Rowan Tee van Misusu

Mini Kollektion

Deze patroontjes zijn erg geschikt voor premature kindjes want het bevat patronen voor Maat 38, 44 en 50! Het patroon is in het Duits

Bummies mt 44 t/m 96
 


Dit patroontje van Brindille & Twig heb ik al meerdere keren gemaakt en het is echt zo klaar! Het patroon is in het Engels en met de instructies die erbij zitten erg duidelijk. Je kan het broekje maken van baby tot ca 2/3 jaar (mt 98).

Ribbed Leggings

 


Dit patroontje heb ik zelf alleen nog in de kleine maatjes gemaakt en het is een heel fijn broekje!! Deze legging van Lowland Kids kan je maken van newborn t/m 9/10 jaar en er zijn verschillende opties.

Dex Pants
 

Deze stoere joggingbroek lijkt alleen voor jongens te zijn maar is eigenlijk unisex.

© 2016 - 2022 vantara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel